Het laatste formule 1 nieuws

De Vries over haat-liefde verhouding met onvoorspelbare Formule E

De Vries over haat-liefde verhouding met onvoorspelbare Formule E

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Een van de grote kritieken die vaak klinkt aan het adres van de Formule 1 betreft de voorspelbaarheid van de resultaten, met slechts een of twee coureurs die in normale omstandigheden een substantiële kans op de winst maken. In de Formule E is het tegenovergestelde het geval, en ook dit heeft zo zijn voor en nadelen, meent Mercedes -coureur Nyck de Vries .

“Het is een haat-liefde verhouding”, erkent de Vries in gesprek met Motorsport.com . ” Kijk naar de stand in het kampioenschap, hoe alles op en neer gaat. Het is gewoon onvoorspelbaar.” De top vijf van het kampioenschap bevindt zich momenteel binnen vijf punten van elkaar.

De Vries vervolgt: “Op alle reclameborden staat: ’s werelds meest onvoorspelbare sport. Nou, we zitten erin en het klopt. We haten en houden er de hele tijd van.” Ongekend spannend

Met een puntentotaal van 77 staat de Vries momenteel vierde in het kampioenschap. Door zijn sterke optreden op zaterdag wist hij voorbij te gaan aan landgenoot Robin Frijns, die 76 punten heeft. De Vries hoopt dat hij tot aan het einde voor de titel kan meestrijden: “Hopelijk krijgen we de timing een beetje goed voor het einde van het seizoen.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina De Vries over haat-liefde verhouding met onvoorspelbare Formule E