Het laatste formule 1 nieuws

"Denk dat mensen onderschatten hoe goed Max is"

“Denk dat mensen onderschatten hoe goed Max is”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Joe Saward is heel benieuwd hoe Sergio Perez zich gaat verhouden ten opzichte van Max Verstappen . Volgens de analist zal het vooral belangrijk zijn dat de Mexicaanse coureur zich snel thuisvoelt. De Red Bull-omgeving is volgens hem namelijk een ‘zeer vreemde plek’.

“Ik denk dat hij heel degelijk zal zijn. Gaat hij beter zijn dan Alexander Albon ? Misschien, maar misschien ook niet” , meldt Saward in The Missed Apex Podcast . Veel zal afhangen van of Perez een beetje snel kan aarden bij de Oostenrijkse renstal. “Weet je, ik denk dat de Red Bull-omgeving een zeer vreemde plek is, want als je kijkt naar wat het gedaan heeft met Pierre Gasly …” Bottas, Perez en Verstappen onderschat

De Formule 1 -journalist wil er niet te veel voorspellingen op loslaten vooralsnog. ” We moeten gewoon afwachten en zien. Ik denk dat mensen onderschatten hoe goed Max is, net zoals ik denk dat mensen onderschatten hoe goed Valtteri Bottas is en voor een groot deel denk ik dat ook veel mensen onderschatten hoe goed Sergio Perez is”, legt hij uit.

Is de situatie van Perez te vergelijken met die van Albon en Gasly de afgelopen twee jaar? ” Er is een enorm verschil tussen Sergio en de andere twee. Ze zijn veel jonger, niet zo ervaren en niet zo goed in staat om met druk om te gaan. Sergio ging op dezelfde leeftijd naar McLaren en kwam daar toen ook totaal niet uit de verf. Nu is hij 30 jaar oud, hij heeft geleerd en is gesterkt” , sluit Saward af.

Lees het hele artikel op de volgende pagina “Denk dat mensen onderschatten hoe goed Max is”