Het laatste formule 1 nieuws

Derde Formule 1 GP Italië live op Ziggo Sport

Derde Formule 1 GP Italië live op Ziggo Sport

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Voor de derde keer dit seizoen doet de Formule 1 Italië aan. In het land dat verregaand in lockdown strijdt onder meer Max Verstappen om de overwinning. Waar kan jij de race live volgen? Voor het eerst in de geschiedenis wordt een Formule GP in twee dagen afgewerkt. Normaal wordt de vrijdag aan het raceschema toegevoegd om twee extra vrije trainingen huis te vesten. Het is daarnaast de derde keer dat dit seizoen een Formule 1 Grand Prix in Italië wordt georganiseerd. Dit heeft met een afwijkend raceschema in verband met de wereldwijde coronacrisis te maken. Ziggo Sport

Ziggo-abonnees kijken zonder meerkosten via Ziggo Sport de race met Nederlands commentaar van Olav Mol en pitreporter Jack Plooij. Om het verslag te kunnen kijken, dienen abonnees van andere distributeurs – zoals KPN , Canal Digitaal en T-Mobile – een Ziggo Sport Totaal-abonnement te kopen. In enkele gevallen kan de race ook live, maar dan wel met Duits commentaar en reclame-onderbrekingen op RTL Duitsland gevolgd worden. Online kan via betaaldienst F1 TV Pro gekeken worden. Het commentaar van Ziggo Sport bij de race kan online wereldwijd via radiozender Grand Prix Radio beluisterd worden. Hoe laat begint het?

De derde Formule 1 Grand Prix van Italië begint zondag 1 november om 13.10 uur. Een dag eerder op zaterdag 31 oktober begint de kwalificatie om 14.00 uur. Op beiden dagen is op Ziggo Sport een ruime voorbeschouwing te zien.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Derde Formule 1 GP Italië live op Ziggo Sport