Het laatste formule 1 nieuws

Directeur Circuit Zandvoort Robert van Overdijk: “We gaan iedere dag met 105,000 mensen op het terrein een feestje vieren”

Directeur Circuit Zandvoort Robert van Overdijk: “We gaan iedere dag met 105,000 mensen op het terrein een feestje vieren”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Haarlem105 · Directeur Circuit Zandvoort Robert van Overdijk: “We gaan iedere dag een feestje vieren” Klik om social cookies te accepteren deze inhoud te activeren Met een vertraging van bijna anderhalf jaar is het aankomende september eindelijk zo ver: de Formule 1 komt naar Zandvoort! Terwijl Nederland niet kan wachten tot het zover is, is algemeen directeur van het Circuit in Zandvoort Robert van Overdijk met zijn team druk bezig om de laatste puntjes op de i te zetten. Hoe staat het ervoor, hoe werkt het ringensysteem en Max Verstappen, eindigt hij volgens Van Overdijk misschien wel op nummer één in Zandvoort? Hij bespreekt het met Ruth Oei tijdens de uitzending van Haarlem Vandaag.

• Meer lezen? Klik hier !

Lees het hele artikel op de volgende pagina Directeur Circuit Zandvoort Robert van Overdijk: “We gaan iedere dag met 105,000 mensen op het terrein een feestje vieren”