Het laatste formule 1 nieuws

Dit is de best gerecenseerde film van 2021 volgens Rotten Tomatoes

Dit is de best gerecenseerde film van 2021 volgens Rotten Tomatoes

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Spider-Man: No Way Home gaat natuurlijk al uiterst goed aan de box office. Maar nu mag de film ook nog eens de Golden Tomato Award aan z’n lange lijst met prestaties toevoegen.

Rotten Tomatoes, de site die de recensies van grote filmreleases verzamelt, meldt dat Spider-Man: No Way Home bovenaan de lijst met best gerecenseerde films van afgelopen jaar staat – daarin worden zowel films die in de bioscoop als films die op streamingdiensten als een combinatie in meegenomen.

Spider-Man: No Way Home
Voor 31 december was Spider-Man: No Way Home in totaal door 374 recensenten beoordeeld en was 93 procent van hen positief over de derde solofilm voor Spider-Man in het Marvel Cinematic Universe.

Volgens de Tomatometer is een productie pas ‘fresh’ als 60 procent of meer van de recensies positief is. Alles wat daar onder zit, is ‘rotten’. De formule compenseert voor verschil in het aantal recensies dat een film krijgt.

Kijk je naar de publieksbeoordelingen, dan blijkt dat Spider-Man: No Way Home een score van 98 procent heeft. Meegewogen worden meer dan 25.000 ‘verified ratings’ van gebruikers die een kaartje voor de film gekocht hebben en dat kunnen aantonen.

Spider-Man: No Way Home is nu wereldwijd de achtste best verdienende film in de geschiedenis, met een box office van 1,54 miljard dollar.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Dit is de best gerecenseerde film van 2021 volgens Rotten Tomatoes

F1 TV Pro

F1 TV Pro

Vanaf dit jaar is de Formule 1 niet meer live te kijken bij Ziggo. Als je de sport op de voet wil