Het laatste formule 1 nieuws

'Dit is een heel belangrijk moment voor Red Bull in de Formule 1'

‘Dit is een heel belangrijk moment voor Red Bull in de Formule 1’

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Onlangs maakte Red Bull Racing bekend dat zij een nieuw bedrijf hebben opgericht voor de ontwikkeling van hun eigen krachtbron. Formule 1 -journalist Will Buxton vertelt wat hem de afgelopen week is opgevallen in het nieuws rondom het team.

“Afgelopen week zijn de AlphaTauri-coureurs samen met Max Verstappen gezien in het Red Bull Performance Center in Oostenrijk, waar ze een aantal verschrikkelijke trainingsregimes afwerkten” , zegt Buxton in een YouTube -video. Nieuw bedrijf Red Bull Racing

“Maar het grootste Formule 1-nieuws van deze week kwam van Red Bull Racing, met hun aankondiging dat ze een nieuw bedrijf waren gestart genaamd Red Bull Powertrains Limited” , vervolgt Buxton.

Dat dit zou gebeuren zat er wel aan te komen, maar Buxton legt uit waarom het zo’n belangrijk nieuws is. “Dit is de officiële erkenning dat Red Bull een motorfabrikant is, en voor de eerste keer in hun leven als Formule 1-team ligt hun lot wat betreft de krachtbron volledig in hun eigen handen.”

“Dat moet niet onderschat worden. Dit is een heel erg belangrijk moment voor Red Bull in de Formule 1” , eindigt Buxton.

Lees het hele artikel op de volgende pagina ‘Dit is een heel belangrijk moment voor Red Bull in de Formule 1’