Het laatste formule 1 nieuws

Dit talent zien we niet in 2021: ‘Ik ga niet naar de Formule 1’

Dit talent zien we niet in 2021: ‘Ik ga niet naar de Formule 1’

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wie de plekken naast Max Verstappen en Pierre Gasly in gaan nemen volgend jaar, is nog altijd niet zeker. De geruchten gaan in ieder geval flink de rondte, maar één van de Red Bull-talenten gaan we in ieder geval nog niet zien. Superlicentie

Afgelopen weekend was Juri Vips nog reservecoureur voor Red Bull Racing én AlphaTauri in Turkije. Bovendien heeft hij inmiddels zijn superlicentie op zak. Toch is hij naar eigen zeggen geen kandidaat om in 2021 de Formule 1 in te komen. ” Ik weet dat het verkrijgen van de superlicentie niets betekent voor volgend jaar, omdat ik volgend seizoen niet in de Formule 1 zit,” vertelde hij de Estse omroep ERR. Zo is te lezen op Grandpx.news .

Toch heeft het nu al behalen van zijn superlicentie zo zijn voordelen. “ Met de superlicentie zal de druk volgend jaar veel minder zijn”, laat de 20-jarige coureur weten. “Ik zal volgend jaar in de Formule 2 zitten. In de afgelopen jaren moest ik op bepaalde plaatsen in de raceklassen staan om punten voor de superlicentie te krijgen, maar nu heb ik het eindelijk.” De verwachting is dat Vips namens Red Bull voor Hitech gaat rijden volgend jaar met Liam Lawson als teamgenoot.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Dit talent zien we niet in 2021: ‘Ik ga niet naar de Formule 1’