Het laatste formule 1 nieuws

"Dit wordt het jaar van Max Verstappen; samen met andere analisten hebben we kunnen concluderen dat..."

“Dit wordt het jaar van Max Verstappen; samen met andere analisten hebben we kunnen concluderen dat…”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Na de eerste race van het Formule 1-seizoen in Bahrein is iedereen enthousiast over wat er dit jaar nog gaat komen. Max Verstappen lijkt de snelste auto te hebben, maar de Red Bull-coureur moest zijn meerdere nog erkennen in Lewis Hamilton. David Coulthard zet zijn geld op Verstappen, al heeft hij nog wel een appeltje met onze landgenoot te schillen, nadat hij op zijn verjaardag een taart in zijn gezicht gedrukt kreeg. “Tijdens de wintertest krijgen we natuurlijk meer mee dan alle teams in de media laten zien of horen”, aldus Coulthard in het Formule 1 Café van Ziggo Sport . “Samen met andere analisten hebben we kunnen concluderen dat Red Bull zeker een stap vooruit heeft gezet.”

“Natuurlijk heeft Mercedes nog altijd een sterk team en Lewis weet precies wat hij moet doen om die race te winnen. Maar Valtteri heeft het echt wel lastig in deze auto. Max komt er aan en dit wordt zijn jaar om voor de wereldtitel te gaan.” Bekijk het hele interview met Coulthard in de video hieronder. � ‘Checo is volwassen genoeg om te weten dat er maar een paar mensen zijn die Max kunnen verslaan’ @RobKamphuesF1 en @robertdoornboss spraken vanavond met David Coulthard � #ZiggoSportF1 #F1 pic.twitter.com/nwyhGrCNkT — Ziggo Sport F1 (@ZiggoSportF1) April 9, 2021

Lees het hele artikel op de volgende pagina “Dit wordt het jaar van Max Verstappen; samen met andere analisten hebben we kunnen concluderen dat…”