Het laatste formule 1 nieuws

Domenicali ontvoert Olav Mol in live-uitzending voor speciale verrassing

Domenicali ontvoert Olav Mol in live-uitzending voor speciale verrassing

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Olav Mol werd tijdens een live-uitzending overvallen door Formule 1-baas Stefano Domenicali. Hij had een speciaal cadeau voor de commentator, die daar zichtbaar geëmotioneerd door was.

Mol stond net klaar voor de camera, toen Domenicali de uitzending onderbrak. “Stop! Je moet nu stoppen, je bent te oud” , grapte de Formule 1-baas. “540 Grands Prix, mamma mia.”

Hierna nam hij Mol mee voor een praatje. “Je krijgt een speciale pas van ons. Deze is speciaal voor jou, en we zijn vereerd om hem te delen met onze familie in de Formule 1” , legde hij uit. Geëmotioneerde Mol krijgt verrassing van Domenicali

De commentator was begrijpelijkerwijs geëmotioneerd. “Het is heel bijzonder. Ik ben natuurlijk al jarenlang de opa van de sport, maar nu komt zomaar de grote baas even langs” , zegt hij in de uitzending van Ziggo Sport .

Maar wat kreeg hij nu eigenlijk? “Hij zegt dat ik de tweede ben die het gekregen heeft sinds de introductie, op de achterkant staat ‘500 Grands Prix’. De pas is altijd geldig, dus ik hoef me nooit meer te accrediteren en ik ben altijd overal op het circuit welkom” , legt Mol uit.

“Ik ben er ook echt bloedjetrots op hoor, hier ben ik zuiniger op dan op m’n paspoort. Het is heel persoonlijk en heel speciaal” , besluit de 59-jarige commentator.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Domenicali ontvoert Olav Mol in live-uitzending voor speciale verrassing