Het laatste formule 1 nieuws

Doornbos reageert op nieuws Ziggo: "Vreselijk balen om het nieuws zo te horen"

Doornbos reageert op nieuws Ziggo: “Vreselijk balen om het nieuws zo te horen”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Maandagavond kwam het bericht naar buiten, en dinsdag werd het door Ziggo officieel bevestigd: de Formule 1 is vanaf 2022 niet meet te zien bij Ziggo Sport. Een Scandinavische partij zou de uitzendrechten voor een enorm bedrag in handen hebben gekregen. Ziggo verliest uitzendrechten Formule 1

Slecht nieuws voor Ziggo Sport en haar analisten dus, voor wie de toekomst er nu onzeker uit zal zien. De kans is groot dat Olav Mol en Jack Plooij mee zullen verhuizen, omdat de Formule 1 in dat format al decennialang op de Nederlandse televisie wordt uitgezonden. Voor presentator Rob Kamphues en de analisten is het echter nog onduidelijk wat er gaat gebeuren.

Inmiddels heeft Robert Doornbos op het nieuws gereageerd in een videoboodschap op Twitter . “Het nieuws is bevestigd door Ziggo Sport, de Formule 1-rechten zijn niet langer bij Ziggo Sport. Verschrikkelijk balen natuurlijk om het nieuws zo te horen, we hebben de afgelopen negen jaar waanzinnig mooie dingen gemaakt. Dat gaan we ook blijven doen dit jaar” , vertelt de voormalig Formule 1-coureur.

“Dus niet getreurd, we gaan in 2021 gewoon knallen. We hebben een waanzinnig seizoen voor de boeg, en daarna gaan de rechten naar iemand anders. Een andere partij heeft meer geboden, Ziggo heeft er alles aan gedaan en het bleek niet voldoende” , gaat hij verder. “We gaan zien waar 2022 ons gaat brengen. Voorlopig gaan we ons focussen op 2021, wat een waanzinnig seizoen is met Max en Lewis, en we gaan verder in Monaco dit weekend, waar ik heel erg naar uitkijk” , eindigt Doornbos.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Doornbos reageert op nieuws Ziggo: “Vreselijk balen om het nieuws zo te horen”