Het laatste formule 1 nieuws

Doornbos: 'Verstappen zat enkele uren na zijn winst alweer in de simulator'

Doornbos: ‘Verstappen zat enkele uren na zijn winst alweer in de simulator’

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Robert Doornbos weet het zeker. Max Verstappen zal in 2021 wereldkampioen Formule 1 worden. Volgens de voormalig F1-coureur zal Verstappen in de komende zeven Grands Prix de laatste slag slaan om Lewis Hamilton van een achtste titel te weerhouden. Grootste talent van Nederland

De Formule 1 kent een zeer spannende strijd om het kampioenschap in 2021. Na vijftien verreden Grands Prix zitten er slechts twee punten tussen de nummer één en twee van het kampioenschap. Hamilton heeft momenteel nog een licht voordeel, maar volgens Doornbos zal Verstappen de leiding in het kampioenschap snel weer overnemen van de Brit.

“Max’ talent staat buiten kijf” , laat Doornbos weten bij het Algemeen Dagblad . “Er zijn vijftien Nederlandse Formule 1-coureurs geweest en als je hun talent allemaal bij elkaar optelt, dan kom je nog niet aan het talent van Max Verstappen.” Verstappen wordt kampioen in 2021

Doornbos laat weten dat hij vanaf het begin van het seizoen al zegt dat Verstappen kampioen zal worden. “Wat hij presteert, is uniek. Hij is mentaal zo sterk” , vindt Doornbos. Verstappen wist in 2021 al zeven keer een race te winnen en wist daarnaast ook nog eens vier keer tweede over de streep te komen.

“Dat hij een zware rechtervoet heeft en hard kan rijden, dat weten we allemaal. Maar dit jaar won hij Monaco, dat is de parel van het kampioenschap. Ik feliciteerde hem ’s avonds, maar hij zat om elf uur ’s avonds alweer achter zijn simulator. Zijn focus is maar op één ding gericht: kampioen worden. Het wordt ‘m” , besluit Doornbos.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Doornbos: ‘Verstappen zat enkele uren na zijn winst alweer in de simulator’