Het laatste formule 1 nieuws

Doornbos verwacht meer updates Mercedes: 'Anders geef je het weg'

Doornbos verwacht meer updates Mercedes: ‘Anders geef je het weg’

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Max Verstappen zit momenteel in een situatie die hem niet zo bekend is in de Formule 1 . Hij is met een voorsprong van 32 punten de leiding in het klassement. Ook Red Bull zal tevreden zijn, want er is inmiddels in het constructeurskampioenschap ook een grote voorsprong gepakt op Mercedes.

Verstappen won de triple header en er was eigenlijk amper een lap tijdens die drie races waar Verstappen niet (ruim) op de eerste plek lag. Voor Robert Doornbos is het dan ook glashelder. “Feit is dat de snelste auto op dit moment in bezit is van Max Verstappen” , zo zegt hij in een nieuwe aflevering van Crashen in de keuken .

“De paniek bij Mercedes neemt toe. De updates van Mercedes komen er natuurlijk aan op Silverstone, wordt een hele belangrijke.“ Het wordt niet alleen vanwege de updates een belangrijk weekend voor Mercedes, maar ook voor Hamilton gaat dit een race worden waar hij zijn aanwezig fans niet teleur zal willen stellen. Echt niet meer updates bij Mercedes?

Doornbos gelooft het niet. Hij denkt dat er na de GP van Silverstone echt nog wel nieuwe updates worden toegevoegd aan de zwarte bolide. “Toch kan ik niet geloven dat Mercedes na Silverstone gaat stoppen met de updates. Kom op. Dan geef je eigenlijk het kampioenschap weg. Dat kan toch niet? “

Eerst zal moeten blijven of de updates die naar Silverstone komen het gat met Red Bull wat kunnen verkleinen. Als dit niet zo blijk te zijn, zou de knoop best doorgehakt kunnen worden om de focus qua ontwikkeling volledig op volgend jaar te leggen.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Doornbos verwacht meer updates Mercedes: ‘Anders geef je het weg’