Het laatste formule 1 nieuws

Drive to Survive kan rekenen op kritiek van Mol en Jos Verstappen

Drive to Survive kan rekenen op kritiek van Mol en Jos Verstappen

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Drive to Survive De reacties op het derde seizoen van Drive to Survive verschillen enorm. De beelden zien er namelijk fantastisch uit, maar het Engelse commentaar kan rekenen op kritiek van Olav Mol. Jos Verstappen laat weten het met hem eens te zijn.

Afgelopen vrijdag verscheen het derde seizoen van Drive to Survive op Netflix en het heeft de gemoederen flink bezig gehouden. Zo liet Valtteri Bottas weten te hebben overwogen om te stoppen met de Formule 1 nadat hij teamorders kreeg in Rusland in 2018. Bovendien zien we een indrukwekkend interview met Romain Grosjean en zijn vrouw vlak na het zware ongeluk in Bahrein. De beelden zijn dus prachtig en aangrijpend, maar de docuserie kan ook rekenen op flink wat kritiek.

Artikel gaat verder onder video

Over het algemeen lijkt men niet helemaal tevreden te zijn met de niet-chronologische montage van de docuserie. Daarnaast missen er best veel belangrijke momenten van vorig seizoen. De invalbeurt van George Russell komt bijvoorbeeld helemaal niet aan bod en ook Max Verstappen ontbreekt. Dat laatste is trouwens wel enigszins logisch, aangezien de Nederlander zich vorig jaar negatief uitsprak over de docuserie. Hij noemde het ‘fake’ en vond dat Netflix op zoek was naar sensatie door dingen uit context te trekken. De Red Bull-coureur komt daarom nauwelijks aan bod.

Alle beelden en momenten die wel aan bod komen, worden aan elkaar gepraat door Will Buxton en Jennie Gow. Mol is daar echter niet heel enthousiast over. “Drive to Survive seizoen 3. Veel mooie beelden en fijne insights. Kan echter niet wennen aan het over gescripte ‘commentaar’ en ‘meningen’ van Buxton en Gow,” zo schreef hij op Twitter. Jos Verstappen deed er niet lang over om zijn steun te betuigen aan Mol: “Ik ook niet” reageerde hij.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Drive to Survive kan rekenen op kritiek van Mol en Jos Verstappen