Het laatste formule 1 nieuws

Drukte bij winkel van Max Verstappen in Batavia Stad

Drukte bij winkel van Max Verstappen in Batavia Stad

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Volume 90%Press shift question mark to access a list of keyboard shortcutsKeyboard Shortcutsplay/pauseincrease volumedecrease volumeseek forwardsseek backwardstoggle captionstoggle fullscreenmute/unmuteseek to %SPACE↑↓→←cfm0-9Live00:0000:0000:00 Facebook

Twitter

Mail

Whatsapp

Embed

Het loopt de afgelopen weken storm in de Max Verstappen Shop in Batavia Stad. Dit weekend gaat de Grand Prix in Zandvoort van start. Voor het eerst in 36 jaar rijden er weer Formule 1-auto’s op het circuit. Maar de aandacht rondom Verstappen loopt al een flinke tijd.

“De verkoop gaat skyhigh”, vertelt manager Amy Grondhuis. De winkel heeft een licentieovereenkomst met Verstappen en is opgericht door een vriend van zijn vader Jos Verstappen. “Momenteel is het niet aan te slepen. Een deel is al uitverkocht”, aldus Grondhuis.

Groot enthousiasme
Vrijdag is er al getraind op het circuit en in de winkel hangt dan ook een groot scherm waarop dit te volgen is. Fans in de winkel slaan nog even hun slag, zelfs als ze niet naar Zandvoort gaan: “Ik wilde nog een shirt halen voor mijn vrienden voor het weekend zodat we allemaal een Red Bull shirtje hebben”, vertelt een jongen in de winkel.
Eerder deze zomer werd een Formule 1-auto van Verstappen voor de winkel geplaatst. Dat trok toen veel mensen: “We hadden dranghekken nodig”, vertelt Grondhuis. Nu is het rustiger, maar er wordt nog flink ingeslagen: “De petjes, die gaan het hardst”.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Drukte bij winkel van Max Verstappen in Batavia Stad