Het laatste formule 1 nieuws

Ecclestone haalt uit: 'Wolff moet een Oscar krijgen voor zijn acteerwerk'

Ecclestone haalt uit: ‘Wolff moet een Oscar krijgen voor zijn acteerwerk’

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Bernie Ecclestone vindt dat Toto Wolff een Oscar moet krijgen voor zijn optreden na de Grand Prix van Abu Dhabi. Volgens de voormalig CEO van de Formule 1 heeft de teambaas van Mercedes zich behoorlijk misdragen.

Het ongeloof was groot bij Wolff tijdens de laatste rondes van de Grand Prix van Abu Dhabi. De Oostenrijker schreeuwde over de radio naar Michael Masi, gooide met zijn koptelefoon en dit alles werd gefilmd. Ecclestone vindt het bijzonder dat een teambaas van een Formule 1-team zich zo kan misdragen. Wolff krijgt een veeg uit de pan

‘’Andere teamleden waren waarschijnlijk ook boos, maar hij was de enige die het liet zien. Als Mercedes het wereldkampioenschap niet wint, dan zou hij in ieder geval een Oscar moeten krijgen, want qua acteren deed hij het geweldig’’, is Ecclestone cynisch tegenover het Duitse RTL .

Volgens Ecclestone hoeft Wolff zich ook helemaal niet zo te gedragen. ‘’Toto is geen verliezer, hij is een winnaar. Ik ben teleurgesteld dat hij zo reageert. Winnen en succesvol zijn is goed voor Mercedes, dus als ze niet winnen gebeurt het tegenovergestelde. Ik weet niet wat voor schade dit kan opleveren, maar dit zag er niet goed uit’’, besluit de voormalig topman van de F1.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Ecclestone haalt uit: ‘Wolff moet een Oscar krijgen voor zijn acteerwerk’