Het laatste formule 1 nieuws

Ecclestone steunt Verstappen tegenover Drive to Survive: "Begrijp dat Max dan boos wordt"

Ecclestone steunt Verstappen tegenover Drive to Survive: “Begrijp dat Max dan boos wordt”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Drive to Survive Max Verstappen heeft bijval gekregen om zijn opmerkingen richting de populaire Netflix-serie ‘Drive to Survive’. Bernie Ecclestone, voormalig eigenaar van de Formule 1, begrijpt de frustratie bij de leider in het wereldkampioenschap.

Drive to Survive is in de Verenigde Staten erg populair en er werd vooraf aan het raceweekend dus automatisch gesproken over de hitserie. Verstappen liet blijken verre van fan te zijn en zijn opmerkingen zorgden voor de nodige opschudding. “Als coureur vind ik het niet leuk om er deel van uit te maken. Ze hebben een paar rivaliteiten in scène gezet die er niet echt waren”, foeterde Verstappen tegenover de media. Hij werkt om die reden dan ook niet meer mee aan de serie. Begrip voor boosheid

De Nederlander krijgt daarbij bijval van Ecclestone. De 90-jarige Brit begrijpt de opmerkingen van Verstappen, ook al heeft hij de serie zelf niet gezien. “Ik hou van realisme en denk dat zo’n serie nooit helemaal echt kan zijn. Ik weet wanneer die gasten acteren en denk ook dat veel van hen dat doen”, ondersteunt hij Verstappen zijn opmerkingen over de echtheid van de serie. “Als je dan ziet dat dingen anders getoond worden dan hoe ze daadwerkelijk gelopen zijn, kan ik me goed voorstellen dat je een beetje boos wordt en reageert zoals Max”, toont Ecclestone zich begripvol. Dramatiseert Netflix de Formule 1 te veel?

Lees het hele artikel op de volgende pagina Ecclestone steunt Verstappen tegenover Drive to Survive: “Begrijp dat Max dan boos wordt”