Het laatste formule 1 nieuws

Een proefje uit de keuken van Bakkertje Bol

Een proefje uit de keuken van Bakkertje Bol

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

https://denationalefranchisegids.nl/wp-content/uploads/2021/04/IMG_4537.mp4 Bakkertje Bol introduceert een nieuwe mogelijkheid om in contact te komen met de formule. Het is voor geïnteresseerden vanaf nu mogelijk om fysiek of digitaal samen met de franchisegever een speeddate in te plannen om te praten over de formule onder het genot van één van hun befaamde worstenbroodjes.

Franchisegever Loes van de Looveren vertelt: “We merken in onze contacten met enthousiaste ondernemers dat veel mensen wel interesse hebben, maar nog niet goed weten of het bedrijf en de cultuur goed bij ze past. Hoewel we leuke eerste gesprekken hebben, merk je dat pas echt wanneer je in de winkel staat, proeft van de formule, letterlijk en figuurlijk.”

Met deze reden heeft Van de Looveren de Bakkertje Bol speeddates geïntroduceerd. Kandidaten krijgen bij aankomst bij één van de vestigingen, of via de post, een trakteerbox en gaan 1 op 1 met de eigenaar van de formule in gesprek. Centraal onderwerp van het gesprek; geen financiën, voorwaarden of toegangseisen, maar of de cultuur van Bakkertje Bol bij jouw past.

Bakkertje Bol staat bekend om de ambachtelijk producten uit eigen bakkerij, zoals belegde broodjes, worstenbroodjes, muffins en appelflappen. Vijftien jaar geleden begon Joop van de Looveren, vader van Loes, met Bakkertje Bol en Loes kwam daar zeven jaar later bij. Inmiddels heeft de formule twee eigen vestigingen in Eindhoven en twee franchisevestigingen, in Breda en een in ’s Hertogenbosch.

Iedereen met een interesse om te gaan ondernemen in de foodbranche is welkom.
Meld u nu gratis en vrijblijvend aan.

Klik hier om je aan te melden voor een online afspraak

Klik hier om je aan te melden voor een bezoek aan de bakkerij/winkel Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Lees het hele artikel op de volgende pagina Een proefje uit de keuken van Bakkertje Bol

‘Ziggo verliest F1 rechten’

‘Ziggo verliest F1 rechten’

Zit je lekker voetbal-onzin te kijken, komt er ineens serieus nieuws voorbij. Zojuist wist Sportmarketeer Chris Woerts bij Voetbal Inside te melden