Het laatste formule 1 nieuws

'Er komen nog twee circuits aan waar Verstappen gaat domineren'

‘Er komen nog twee circuits aan waar Verstappen gaat domineren’

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Max Verstappen voert momenteel een lijstje aan waar hij na het huidige seizoen vanaf hoopt te zijn. De Nederlander is namelijk de coureur met de meeste Grand Prix-overwinningen op zijn naam die nog geen Formule 1 -titel gewonnen heeft. Tot voor kort was dat nog Stirling Moss, maar nu is het dus Verstappen. Volgens de heren van RTL GP Slipstream zal het niet van lange duur zijn en krijgt Moss het twijfelachtige record binnenkort weer terug.

Allard Kalff snijdt het onderwerp aan, wat tot lichte verbazing bij Kees van de Grint zorgt. “Je twijfelt er toch niet aan dat deze man wereldkampioen wordt?” , reageert de bandenexpert. Kalff verzekert dat dat niet het geval is, maar dat hij Verstappen wel graag van dat lijstje af ziet. ‘De titel van Verstappen is binnen’

“Dat gaat hij ook, want de titel is binnen”, voegt Van de Grint toe, waarna het even stilvalt. “Hamilton moet geknakt zijn. De dominantie was zo groot, en er komen nog twee circuits aan waar ik denk dat hij ook gaat domineren.”

Of Verstappen de dominantie van de Grand Prix van Mexico weet te herhalen in de komende races is een kwestie van afwachten, maar het circuit in Brazilië is de Red Bull-auto doorgaans gunstig gezind. Het eerstvolgende raceweekend zal daar worden verreden volgens het nieuwe sprintrace-format.

Lees het hele artikel op de volgende pagina ‘Er komen nog twee circuits aan waar Verstappen gaat domineren’