Het laatste formule 1 nieuws

Esteban Ocon koestert eerste podium in Bahrein: "Zeker in de eerste race kan van alles gebeuren"

Esteban Ocon koestert eerste podium in Bahrein: “Zeker in de eerste race kan van alles gebeuren”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Voor Esteban Ocon is het circuit van Bahrein een mooie plaats om naar terug te keren. Eind vorig seizoen haalde de Fransman zijn eerste podium in de Formule 1, al was dat wel op de Outer Track tijdens de Sakhir Grand Prix. Tijdens de wintertest dacht de Alpine-coureur daar zeker nog wel een paar keer aan terug. “Ik hou van Bahrein”, aldus Ocon in zijn preview op de openingsrace van 2021. “Natuurlijk zal ik hier voor de rest van mijn leven speciale herinneringen aan overhouden. Het was mijn eerste podium in de Formule 1 en dat was een speciaal moment voor me. Toen ik vorige week weer door de paddock liep, dacht ik aan die speciale race van vorig jaar.”

“Het zou heel mooi zijn om dat dit weekend te herhalen”, zegt een hoopvolle Ocon. “Uiteraard moeten we wel realistisch blijven. We willen een sterk weekend neerzetten en moeten de kansen pakken die we krijgen. Alles kan dan gebeuren , zeker in de eerste race van het jaar.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Esteban Ocon koestert eerste podium in Bahrein: “Zeker in de eerste race kan van alles gebeuren”