Het laatste formule 1 nieuws

“Even huilen in een hoekje”: verdeling tickets Formule 1 is bekend

“Even huilen in een hoekje”: verdeling tickets Formule 1 is bekend

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

De organisatie achter de Dutch Grand Prix heeft bekendgemaakt wie wel en wie geen ticket krijgt voor de Formule 1-races begin september in Zandvoort. Vanwege de coronamaatregelen mag maar tweederde van de tribunes worden gevuld.

Rond 12.00 uur vanmiddag kregen de mensen die een kaartje hadden gekocht een mail met daarin het goede (of slechte) nieuws.

Er is niet geloot, zo maakt de organisatie bekend. Volgens de organisatie ging het om een ‘complexe puzzel’, waarbij een beslissing is gemaakt met ‘verschillende factoren’. Zo heeft de Dutch Grand Prix naar eigen zeggen ‘zo veel mogelijk rekening gehouden met groepen en families’. Zandvoort

Ook is er rekening gehouden met ‘belangen van lokale ondernemers’. Eerder zei Dutch Grand Prix-directeur Robert van Overdijk daar het volgende over: “Van de andere kant vind ik dat we ook een verantwoordelijkheid hebben naar het dorp Zandvoort, de enige overheid die ons gesteund heeft. Dus we willen ook dat die economische spin-off in Zandvoort maximaal tot zijn recht komt.”

Wie dit jaar is uitgeloot, mag het ticket alsnog volgend jaar gebruiken. Toch is dat voor velen een hard gelag, blijkt uit de reacties op Twitter. Woon je in Zandvoort en word je alsnog “uitgeloot” voor de Dutch GP. Ben wel benieuwd hoe ze tot deze afvallers gekomen zijn. Voor nu even huilen in een hoekje. Brb pic.twitter.com/iuUfFbKynX — Ashna Beek (@AshnaBeek) August 18, 2021 Ook worden er gelijk geboekte verblijfplaatsen aangeboden: Helaas niet uitgeloot voor #dutchgp . Hierdoor gaat overnachting op #campingdelakens in Bloemendaal (2-9 tot en met 6-9) ook niet door (de waard tent 4 pers). Iemand interesse om deze boeking over te nemen? #zandvoort #dutchgp — Yordi Nijland (@YordiToni) August 18, 2021 Klik om social cookies te accepteren deze inhoud te activeren Dit is een bericht van de gemeenschappelijke nieuwsredactie

Lees het hele artikel op de volgende pagina “Even huilen in een hoekje”: verdeling tickets Formule 1 is bekend