Het laatste formule 1 nieuws

Exclusief: Ricciardo onthult tattoo Cyril Abiteboul

Exclusief: Ricciardo onthult tattoo Cyril Abiteboul

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Cyril Abiteboul verdween van het Formule 1 -toneel toen Renault hem na 2020 bedankte voor bewezen diensten. Echter, de tatoeage die hij moet laten zetten omdat hij de weddenschap met Daniel Ricciardo verloor, gaat er nog steeds komen. Dat zal dan wel een keer gebeuren als Ricciardo er ook daadwerkelijk bij aanwezig is, zo vertelt hij in een interview met RacingNews365 .

“Het is even zaak dat we elkaar een keer persoonlijk treffen. Het moet niet zo zijn dat ik hem vertel ‘even’ een tattoo te laten zetten om vervolgens een foto te sturen. Ik wil er bij zijn! Ik wil alles kunnen regelen, het vast kunnen leggen en er natuurlijk voor betalen. Ik kan vast en zeker een vriendenprijsje afdwingen.”

Gevraagd of hij al weet hoe de afbeelding eruit moet komen te zien, doet hij dat uitvoerig uit de doeken: “Wat ik als basis wil is een wat traditionele afbeelding van twee handen die elkaar schudden. Die symboliseren onze deal. Om het vervolgens een persoonlijke touch te geven, wil ik dat er een honeybadger (Ricciardo’s bijnaam, red.) net overheen kijkt.”

Gevraagd of hij die plannen al eerder aan iemand onthuld heeft, antwoord hij: “Nee, dit is de eerste keer. Ik heb het wel met wat vrienden gedeeld, maar jullie (de pers, red.) nog niet. Dus, alsjeblieft!”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Exclusief: Ricciardo onthult tattoo Cyril Abiteboul

‘Ziggo verliest F1 rechten’

‘Ziggo verliest F1 rechten’

Zit je lekker voetbal-onzin te kijken, komt er ineens serieus nieuws voorbij. Zojuist wist Sportmarketeer Chris Woerts bij Voetbal Inside te melden