Het laatste formule 1 nieuws

F1 2020 My Team FAQ: De antwoorden op alle brandende vragen!

F1 2020 My Team FAQ: De antwoorden op alle brandende vragen!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Hoe werkt My Team als losstaande modus?

Start je F1 2020 op, dan krijg je als speler de keuze: een campaign starten in de traditionele modus, dus als alleen als racer, of My Team. Twee losstaande onderdelen dus, waarvan progressie in de ene ook niet wordt overgenomen in de andere.

In My Team word je namelijk het elfde team op de grid en kan je niet de teambaas van een bestaande renstal worden. Wel kan je zo dicht mogelijk bij de manier van doen komen als Toto Wolff, Christian Horner of Claire Williams. Grappige antwoorden geven in interviews, of direct ter zake komen: de keuze is aan jou. Kan je de livery van jouw auto aanpassen?

Jazeker! Sterker nog, in de echte Formule 1 mogen er enkel subtiele wijzigingen worden aangebracht aan de livery gedurende een seizoen, in F1 2020 mag je elke race met een ander jasje aan scheuren.

Het customizen is vergelijkbaar met hoe de helm van jouw personage in voorgaande edities ook aan te passen was. Het spel biedt enkele sjablonen voor opmaak, jij vult deze vervolgens in met een kleur. Heel veel keuze uit sjablonen zijn er niet, maar zo nu en dan speel je er eentje vrij omdat je een hoger level bereikt. Kan je van motorfabrikant wisselen in My Team?

Wederom een jazeker! Bij het opstarten van een nieuw team kies jij de motor die het beste bij je past. Ofja, die binnen jouw karige budget past. Wij wilde per se Nyck de Vries voor ons hebben rijden, maar de Nederlander heeft een prijskaartje van twee miljoen. De enige motor die overblijft is de krachtbron van Honda: op dat moment veruit de minste van de vier bestaande leveranciers.

Voor een slordige vier miljoen hadden we een krachtbron van Ferrari kunnen hebben (op dat moment de beste in het spel, zeker niet in de echte wereld), maar zouden we met een uitermate slechte tweede rijder moeten leven. Gelukkig krijg je aan het eind van elk seizoen de kans om over te stappen als je daar behoefte aan hebt.

Maar bedenk wel: coureurs kunnen elk seizoen beter of slechter […]

Lees het hele artikel op de volgende pagina F1 2020 My Team FAQ: De antwoorden op alle brandende vragen!