Het laatste formule 1 nieuws

F1 2021 verkrijgbaar voor verschillende platformen

F1 2021 verkrijgbaar voor verschillende platformen

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Codemasters en Electronic Arts Inc. hebben de nieuwe F1-game gelanceerd. De game F1 2021 is nu beschikbaar voor Xbox Series X|S, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, en PC via Steam.

Het nieuwste deel in de geliefde F1-gamefranchise bevat de teams, coureurs en circuits uit het 2021 FIA Formula One World Championship en introduceert een splinternieuwe verhaalmodus, een uitgebreide carrièremodus met de optie om met twee spelers te spelen en drie nieuwe circuits: Portimão, Imola en Jeddah die gratis beschikbaar komt voor alle spelers als post-launch content.

In de nieuwe verhaalmodus, genaamd Braking Point, ervaren spelers de wereld van F1, als ze hun weg vanuit de Formule 2 omhoog racen naar de glorieuze Formule 1. In deze verhaalgedreven modus krijgen zij te maken met de teamdynamiek uit het echte leven en de dramatiek met andere coureurs op de baan. De uitgebreide carrièremodus introduceert een optie voor twee spelers met zowel een mogelijkheid om online samen te spelen of vanaf de bank. Zij kunnen ook ieder een rivaliserend team kiezen en tegen elkaar racen in een synchrone sessie. De carrièremodus maakt tevens gebruik van Real-Season Start. Hierdoor kunnen spelers beginnen aan hun carrière vanaf elke race die al is gereden in het huidige wereldkampioenschap. Deze modus houdt daarbij rekening met de stand van het kampioenschap van dat moment.

‘Het enthousiasme dat het Formula 1-seizoen dit jaar losmaakt is ongelooflijk en door F1 2021 uit te brengen op huidige en next-gen consoles geven we fans van over de hele wereld de kans om hun Formula 1-dromen werkelijkheid te laten worden”, zei Lee Mather, Franchise Game Director bij Codemasters. ‘We kunnen niet wachten om spelers zelf aan de slag te laten gaan in deze bliksemsnelle wereld, waar zij met én tegen vrienden racen om als absolute winnaar op het podium te staan.’

Next-gen consoles tillen F1 2021 naar een hoger niveau, inclusief verbeterde on-track modellen, textures en verbeterde modellen van de auto’s en bandenschade. De Performance Mode stelt spelers in staat de game te spelen in een framerate van boven de 60fps op compatibele hardware. Bovendien ervaren spelers op next-gen consoles flink verkorte laadtijden.

De Deluxe […]

Lees het hele artikel op de volgende pagina F1 2021 verkrijgbaar voor verschillende platformen