Het laatste formule 1 nieuws

F1-baas Stefano Domenicali maakt zich geen zorgen over COVID19

F1-baas Stefano Domenicali maakt zich geen zorgen over COVID19

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

De nieuwe SEO van F1 Stefano Domenicali Volgens Stefano Domenicali ligt er een mooie toekomst voor de Formule 1 in het verschiet. Ondanks de COVID19-crisis en dat men beweert dat de races saai en voorspelbaar worden is de Italiaan optimistisch. “Saaie races? Ik heb de cijfers van vorig jaar gezien en zie de cijfers groeien alleen maar, net als de groep racefans”, reageert Domenicali bij het Italiaanse Rete4 , als hem gevraagd wordt of hij het eens is met de mening – dat de races saai zijn – van velen.

Over minder dan twee maanden begint het nieuwe Formule 1-seizoen in Bahrein, en de kersverse Formule 1-baas kijkt uit naar de start van het seizoen. “Er is een groot verlangen naar de Formule 1 – miljoenen en miljoenen volgen de sport”, zei Domenicali. “Er is een verlangen naar passie, de persoonlijkheden, de coureurs die uniek en mythologisch blijven, in staat om de interesse van mensen te trekken”, voegt de Italiaan eraan toe.

Sommige teambazen maken zich nu echter openlijk zorgen dat de F1-kalender van 2021 net zo op de schop zal gaan als in 2020, toen de pandemie het schema en de gebruikelijke circuits overhoop haalde. “Het is mogelijk”, antwoordt Domenicali op de vraag of de Formule 1 gewoon door kan gaan, zelfs als COVID19 wereldwijd nog steeds rondgaat.

“Vorig jaar was erg goed, met een kampioenschap dat werd gehouden ondanks de moeilijkheden met zeer strenge, maar noodzakelijke protocollen. Mocht het nodig zijn, dan is het de bedoeling om op dezelfde manier verder te gaan”, legt hij uit. “Centraal staat het evenement, dat uniek moet zijn en gevuld moet worden met interessante inhoud.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina F1-baas Stefano Domenicali maakt zich geen zorgen over COVID19