Het laatste formule 1 nieuws

F1-coureur Pérez in isolatie na coronatest zonder duidelijk resultaat

F1-coureur Pérez in isolatie na coronatest zonder duidelijk resultaat

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

F1-coureur Sergio Pérez AFP Formule 1-coureur Sergio Pérez is in isolatie geplaatst na een coronatest die geen duidelijk resultaat opleverde. Dat heeft zijn team Racing Point bevestigd in de aanloop van de Grand Prix van Groot-Brittannië, die zondag op het circuit van Silverstone wordt gehouden.

Pérez ontbrak donderdag bij de persconferentie met de coureurs. “Pérez zit in afwachting van het resultaat van de tweede test in zelfisolatie”, gaf Racing Point in een verklaring aan. “De uitslag van de eerste test gaf geen doorslaggevend resultaat.”

De Formule 1 begon begin juli pas aan het seizoen wegens de uitbraak van het coronavirus eerder in het jaar. De raceklasse heeft strenge protocollen opgesteld om toch te kunnen racen. In de afgelopen weken heeft de Formule 1 duizenden tests bij de teams en ander personeel afgenomen. Die leverden twee positieve gevallen op; in beide gevallen was dat bij de GP van Hongarije. Eventuele vervangers

Mocht Pérez dit weekeinde niet in actie kunnen komen op Silverstone dan heeft Racing Point twee reserverijders achter de hand: Esteban Gutierrez en Stoffel Vandoorne kunnen eventueel de opengevallen plaats innemen.

Lees het hele artikel op de volgende pagina F1-coureur Pérez in isolatie na coronatest zonder duidelijk resultaat