Het laatste formule 1 nieuws

F1 koppelt Verstappen aan Leclerc op donderdag GP België

F1 koppelt Verstappen aan Leclerc op donderdag GP België

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lewis Hamilton, die met Max Verstappen knokt om de titel, is gekoppeld aan de teamgenoot van de Red Bull -coureur. Hamilton mag samen met Sergio Perez de vragen van de journalisten beantwoorden.

Het meest opmerkelijke koppel zit echter meteen aan het begin van de persconferentie. De Formule 1 heeft er voor gekozen om Valtteri Bottas en George Russell naast elkaar te zetten. Beide coureurs zijn in de running voor een stoeltje bij Mercedes en we kunnen er dus op rekenen dat dit onderwerp aan bod komt in de persconferentie.

De kans dat er iets nieuws gezegd gaat worden is echter klein. Mercedes-teambaas Toto Wolff heeft onlangs aangegeven dat het ‘van omstandigheden afhangt’ of hij in september al bekend kan maken wie de tweede coureur wordt bij het team.

Geschreven door Bas van der Weerden. Crashes gaan Verstappen achtervolgen in tweede seizoenshelft

Zijn crashes kunnen Max Verstappen in de seizoenshelft wel eens achtervolgen, maar dat wil niet zeggen dat hij kansloos is voor de wereldtitel. In de nieuwste podcast van RacingNews365 met F1-kenner Ruud Dimmers, autocoureur Tom Coronel en host Joris Mosterdijk, bespreken we de gevolgen hiervan en blikken we uitvoerig vooruit op de Grand Prix van België. Beluister ‘m hieronder.

Lees het hele artikel op de volgende pagina F1 koppelt Verstappen aan Leclerc op donderdag GP België