Het laatste formule 1 nieuws

F1 maakt releasedatum Drive to Survive seizoen 3 bekend en deelt eerste beelden

F1 maakt releasedatum Drive to Survive seizoen 3 bekend en deelt eerste beelden

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Het langverwachte derde seizoen van Drive to Survive zal op 19 maart op Netflix verschijnen, dat heeft de Formule 1 zojuist bekendgemaakt op haar eigen kanalen. Aan de eerste beelden te zien belooft het weer een spectaculair seizoen te worden.

Het eerste seizoen van Drive to Survive verscheen in 2019 op Netflix en bleek al snel een doorslaand succes te zijn. De serie bleek niet alleen een hit te zijn bij de huidige fans van de sport, maar zelfs nieuwe fans naar de koningsklasse toe te trekken. Wat dat betreft was de samenwerking met Netflix dan ook een meesterlijke zet van Liberty Media. De Netflix-serie laat zien hoe het er voor én achter de schermen aan toe gaat in de koningsklasse van de autosport, waardoor de fans een duidelijk beeld krijgen van wat er in de paddock allemaal speelt.

Het Formule 1-seizoen van 2020 zat vol bijzondere, bizarre en spectaculaire momenten, die ongetwijfeld hun opwachting zullen maken in het aanstaande seizoen van Drive to Survive. Zo zal de coronacrisis zonder twijfel een hoofdrol gaan spelen. Daarnaast zullen ook de horrorcrash van Romain Grosjean tijdens de Grand Prix van Bahrein, de overwinningen van Sergio Pérez en Pierre Gasly en de ontwikkelingen coureursmarkt ongetwijfeld voorbij gaan komen. Al met al belooft het dus weer een spannend seizoen te worden.

Bekijk de eerste beelden hieronder.

Lees het hele artikel op de volgende pagina F1 maakt releasedatum Drive to Survive seizoen 3 bekend en deelt eerste beelden