Het laatste formule 1 nieuws

F1-test Williams Racing: "Een aantal goede stappen gezet op de juiste gebieden"

F1-test Williams Racing: “Een aantal goede stappen gezet op de juiste gebieden”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Het Formule 1 team van Williams is samen met de andere teams druk aan het testen in Bahrein. Op vrijdag mocht Roy Nissany de wagen over het circuit sturen en dat was bemoedigend. Zaterdag is het de beurt aan Nicholas Latifi en George Russell sluit de testdagen af op zondag. “De winter was geweldig en ik kon genieten van wat vrije tijd die nodig was na zo’n intens jaar”, zei George Russell. “Sindsdien hebben we de training hervat en waren we weer in de simulator om voor het seizoen al het nodige werk uit te voeren. De verandering van eigenaar en management is erg spannend voor Williams en er is veel positiviteit in de fabriek. De beslissingen die tot nu toe zijn genomen, zijn bemoedigend en de toekomst op middellange en lange termijn is in zeer goede handen en zal een opwaarts traject volgen.”

“Ik kijk er echt naar uit om weer aan de slag te gaan en ik ben geïntrigeerd om te zien hoe we als team presteren. Hoewel er veel overgenomen is van de auto van vorig jaar, denk ik dat de aero-verandering de dingen behoorlijk zal verwarren, vingers gekruist in ons voordeel. Ik denk dat we een aantal goede stappen hebben gezet op de juiste gebieden om ons dichter bij het middenveld te brengen, maar totdat we de baan opgaan, zullen we het niet weten.”

“Het komende jaar is spannend, we hebben verschillende nieuwe partners in het team mogen verwelkomen en de frisse kleurstelling ziet er fantastisch uit. Het is erg futuristisch, modern en toont de richting die Williams als team opgaat. Al met al is er dit jaar veel om naar uit te kijken, en ik voel me goed voorbereid op een kalender met 23 races”, besluit Russell.

Lees het hele artikel op de volgende pagina F1-test Williams Racing: “Een aantal goede stappen gezet op de juiste gebieden”

De leukste steden van Canada

De leukste steden van Canada

Slenter langs de Inner Harbour van Victoria op Vancouver Island, waan je in Parijs in het Franstalige Montréal en zet je cowboyhoed