Het laatste formule 1 nieuws

F1-update: Zandvoort (bijna) klaar voor F1 Dutch Grand Prix!

F1-update: Zandvoort (bijna) klaar voor F1 Dutch Grand Prix!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Terwijl de Formule 1 -teams hun vrachtwagens nog aan het uitpakken waren, reden de eerste (voormalig) Formule 1-coureurs woensdag al een rondje over het vernieuwde duinencircuit. Op twee wielen namen onder andere Nico Rosberg en David Coulthard al een kijkje op het circuit van Zandvoort als onderdeel van een pr-evenement van titelsponsor Heineken. Jackie Stewart besloot de fiets toch maar te laten staan, maar had wel de eer om de trofee te onthullen die aanstaande zondag zal worden uitgereikt aan de winnaar van de Dutch Grand Prix .

Wat waren woensdag de voornaamste gespreksonderwerpen in Zandvoort en hoe zijn de eerste reacties op het vernieuwde circuit? Motorsport.com Nederland was ter plaatse en blikt in de video bovenaan deze pagina uitgebreid terug.

Mis geen enkele Formule 1-update meer en abonneer je via deze link op het YouTube-kanaal van Motorsport.com Nederland. Klik ook even op het belletje, dan krijg je meteen een melding wanneer er weer een nieuwe F1-video voor je klaar staat!

Lees het hele artikel op de volgende pagina F1-update: Zandvoort (bijna) klaar voor F1 Dutch Grand Prix!