Het laatste formule 1 nieuws

F1-wereldkampioen steekt draak met vetorecht Hamilton: "Liever helemaal geen teamgenoot!"

F1-wereldkampioen steekt draak met vetorecht Hamilton: “Liever helemaal geen teamgenoot!”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Damon Hill was toen Lewis Hamilton in 2008 de wereldtitel pakte de laatste Brit die hem voor was gegaan. Vandaag de dag is Hill actief als Formule 1-analist en op Twitter deelde hij zijn visie op de geruchten dat Lewis Hamilton een vetorecht in zijn nieuwe contract met Mercedes op zou laten nemen. Hij lijkt de ietwat spottende route te nemen.

“Ik zou precies hetzelfde doen”, zo schrijft de voormalig Williams-coureur. “Sterker nog, ik zou er voor kiezen om helemaal geen teamgenoot te hebben!”

De tweet hoeft niet per se te worden gelezen als kritiek op Hamilton. Op dit moment gaat het enkel nog om een hardnekkig gerucht, maar het lijkt erop dat het idee Hill niet geheel aanstaat. Toch is het niet geheel ongebruikelijk in de Formule 1. Zijn grote rivaal in de Formule 1, Michael Schumacher, had ook veel inspraak op wie zijn teamgenoten waren, zeker in zijn tijd bij Ferrari .

Lees het hele artikel op de volgende pagina F1-wereldkampioen steekt draak met vetorecht Hamilton: “Liever helemaal geen teamgenoot!”