Het laatste formule 1 nieuws

Fans wereldwijd verkiezen Verstappen ruim boven Hamilton na eerste seizoenhelft

Fans wereldwijd verkiezen Verstappen ruim boven Hamilton na eerste seizoenhelft

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

De officiële Formule 1-site liet de fans na afloop van de Hongaarse Grand Prix stemmen op alle coureurs. Op een schaal van 1 tot 10 moesten ze een score toewijzen aan elke coureur wat betreft hun prestatie in de eerste seizoenshelft, waarna er voor elke van de twintig coureurs een gemiddelde score uit kwam rollen.

Twee coureurs staken met kop en schouders boven de rest uit volgens de Formule 1-fans. Max Verstappen en Lando Norris haalden een 8.8 gemiddeld, waarmee ze iedereen aftroefden en de eerste plaats delen. Op gepaste afstand komt George Russell, die een 7.7 kreeg van de fans. Charles Leclerc verzekerde zich van de vierde plaats, terwijl Carlos Sainz en Pierre Gasly samen de vijfde plek deelden.

Verder schopten ook Fernando Alonso, Lewis Hamilton , Sebastian Vettel en Esteban Ocon het tot het lijstje met de beste tien coureurs van de eerste seizoenshelft. Hamilton stond op de achtste plek, met een 7.2 gemiddeld.

Check de top tien hieronder. De plekken 11 tot en met 20 zijn niet bekend.
Het Formule 1-seizoen 2021 is halverwege. De coureurs genieten van een welverdiende vakantie. Voor RacingNews365 tijd om de balans op te maken! Er is genoeg om over na te praten want het seizoen is ge-wel-dig!

Powered by DHL De RacingNews365 Podcast wordt mede mogelijk gemaakt door DHL. Als luisteraar maak je kans op Formule 1 tickets in Zandvoort. Download nu de Mijn DHL app en maak een account aan en wie weet ben jij straks één van de gelukkige winnaars van zo’n felbegeerd ticket.
Het Grand Prix-weekend in Hongarije liep uit op een teleurstelling voor Max Verstappen en heel Red Bull. Hij kon slechts enkele puntjes scoren, nadat hij in de openingsronde van de baan werd getikt door Valtteri Bottas in zijn Mercedes W12. Sergio Perez was ook slachtoffer en heeft net als Verstappen nu een kapotte motor die zal moeten worden vervangen. Uiteindelijk zal dat een gridstaf opleveren. Problemen dus voor Red Bull.

Powered by DHL De RacingNews365 Podcast wordt mede mogelijk gemaakt door DHL. Als luisteraar maak je kans op Formule 1 tickets in Zandvoort. Download nu […]

Lees het hele artikel op de volgende pagina Fans wereldwijd verkiezen Verstappen ruim boven Hamilton na eerste seizoenhelft