Het laatste formule 1 nieuws

Feedback Hulkenberg levert updates op bij Racing Point: 'Van onschatbare waarde'

Feedback Hulkenberg levert updates op bij Racing Point: ‘Van onschatbare waarde’

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Nico Hulkenberg heeft met zijn terugkeer op het Formule 1 -circuit indruk gemaakt, maar achter de schermen is dat niet anders. Volgens de technisch directeur van Racing Point heeft de feedback van Hulkenberg namelijk geleidt tot updates.

Tijdens de Grand Prix van de Eifel mocht Hulkenberg opnieuw komen opdraven bij Racing Point. Nadat de Duitser eerder al indruk had gemaakt op Silverstone deed hij dat nu ook weer op de Nürburgring. Hulkenberg laat echter de meeste indruk achter met de feedback die hij geeft aan het team, zo laat Andrew Green weten. Hulkenberg zorgt voor updates

‘’Zijn feedback is voor ons heel interessant, want de updates die we op de wagen hadden waren een direct resultaat van zijn feedback in Silverstone. Zijn feedback na de race was dus heel interessant voor ons. Hij noemde gewoon wat dingen die hij op de wagen wilde en wat hij voelde met de setup. Die veranderingen hebben we gemaakt, maar natuurlijk nooit wetende dat hij weer in die wagen zou stappen’’, zegt Green volgens Racefans.net .

Hulkenberg keerde echter wel terug en dus kreeg het team weer feedback op de nieuwe updates. ‘’Het was heel interessant en belangrijk om die feedback te krijgen. Dat soort aanpassingen voel je niet in vier ronden in de kwalificatie, dus dat hij zich daaraan kon aanpassen is nagenoeg onmogelijk. Hij had dus wat tijd nodig in de wagen, maar aan het eind van de race had hij genoeg in de wagen gezeten en was zijn feedback weer van onschatbare waarde’’, besluit Green lovend.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Feedback Hulkenberg levert updates op bij Racing Point: ‘Van onschatbare waarde’