Het laatste formule 1 nieuws

Feest bij Williams: 'Belangrijk weekend voor het team'

Feest bij Williams: ‘Belangrijk weekend voor het team’

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Het Formule 1 -seizoen gaat na een vrij weekend weer verder. De coureurs en teams bereiden zich de komende dagen in Monaco voor op een stratencircuit. De race belooft wederom spannend te worden, zo denkt ook George Russell .

De Engelsman laat in een preview op de officiële website van Williams weten dat hij naar de race uitkijkt. “Het was jammer dat ik de race vorig jaar moest missen door de herschikking van de kalender, want het is een van de meest opwindende en spannende ronden van het seizoen. Het zal geweldig zijn om terug te zijn en ik kan niet wachten om de baan op te gaan en de hele ervaring van Monaco mee te maken.”

Williams was dit seizoen vooralsnog niet succesvol. Zowel Russell als Nicholas Latifi lukte het nog niet om punten binnen te halen voor het team. Desondanks heeft Russell vertrouwen in de race. “Het wordt ook een belangrijk weekend voor het team, want we vieren onze 750e race. Dat is een ongelooflijke prestatie en ik ben er trots op dat ik daar deel van mag uitmaken.” Russell mogelijke opvolger Bottas

Diverse media brengen de naam van George Russell met regelmaat in verband met Mercedes. Het team van Mercedes zou Russell zien als ideale opvolger van de tegenvallende Valtteri Bottas . Vooralsnog blijft het echter bij geruchten.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Feest bij Williams: ‘Belangrijk weekend voor het team’