Het laatste formule 1 nieuws

Fernando Alonso geeft toe dat hij moeite heeft met F1-terugkeer: "Ik zat niet op het juiste niveau"

Fernando Alonso geeft toe dat hij moeite heeft met F1-terugkeer: “Ik zat niet op het juiste niveau”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Fernando Alonso heeft gezworen zich te verbeteren na een haperende start dit jaar van zijn terugkeer naar de Formule 1. De 39-jarige Spanjaard, tweevoudig wereldkampioen, geeft toe dat hij het hele raceweekend van Imola niet op “het juiste niveau” zat, zijn tweede Grand Prix sinds hij in 2018 uit de F1 stapte. “Ik ben vaak van team en categorie veranderd en er is altijd sprake van een periode van aanpassing, maar het is nooit een excuus en dat zal het nu ook niet zijn”, zei Alonso tegen Spaanse verslaggevers. “Het zou beter moeten zijn.” “Ik zat dit weekend niet op het juiste niveau, maar dat zal ik in Portimao wčl zijn”, voegde hij eraan toe aldus grandpx.news. Alonso zei echter dat hij zich tussen het begin en het einde van de race van zondag “300 procent beter voelde in termen van vertrouwen” met zijn Alpine-F1 auto. “Maar dit kan geen excuus zijn om te zeggen dat we niet goed hebben gepresteerd. Ik heb niet goed gepresteerd ”, erkende hij.

“Ik moet beter voorbereid zijn op de volgende race, het maakt niet uit of je weinig of geen voorbereidingstijd hebt gehad in de auto. Ik had waarschijnlijk geen vertrouwen in de auto in Bahrein, ook niet hier in Imola, en ik zal het ook nog niet hebben in Portimao. Je kunt niet van de ene op de andere dag 100 procent bereiken. Het zal even duren”, aldus Fernando Alonso.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Fernando Alonso geeft toe dat hij moeite heeft met F1-terugkeer: “Ik zat niet op het juiste niveau”