Het laatste formule 1 nieuws

Fernando Alonso geïrriteerd: "Waarom krijg ik telkens vragen over mijn leeftijd?"

Fernando Alonso geïrriteerd: “Waarom krijg ik telkens vragen over mijn leeftijd?”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Fernando Alonso is nog niet happy met zijn comeback in de Formule 1. De 39-jarige Spanjaard heeft twee jaar niet in de F1 geracet en legt het dit jaar voorlopig af tegen zijn 15 jaar jongere teamgenoot Esteban Ocon. De Alpine kan niet aanhaken bij McLaren en Ferrari, maar Alonso denkt dat er veel meer mogelijk is. “Mijn comeback verloopt zeker moeizamer dan ik had verwacht”, zo geeft Alonso toe in een interview met Speedweek. “Ik kan nog steeds niet het maximale uit de auto halen. Eerst dacht ik dat ik daar vier races voor nodig zou hebben, maar ik denk nu dat het er acht of negen zijn.”

Volgens de tweevoudig wereldkampioen heeft het niets met zijn leeftijd te maken. “Waarom krijg ik telkens vragen over mijn leeftijd? Ik ben echt nog niet zo oud, dus ik ben wel verrast dat die vraag steeds weer naar boven komt drijven. De wereldkampioen die alles domineert, is niet zo veel jonger. Lewis is 36, ik ben echt geen 20 jaar ouder.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Fernando Alonso geïrriteerd: “Waarom krijg ik telkens vragen over mijn leeftijd?”