Het laatste formule 1 nieuws

Fernando Alonso heeft ook gesprekken gevoerd met Red Bull Racing over stoeltje naast Max Verstappen

Fernando Alonso heeft ook gesprekken gevoerd met Red Bull Racing over stoeltje naast Max Verstappen

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Na twee jaar weg te zijn geweest uit de Formule 1 wereld, is Fernando Alonso weer terug. Hij moest even weer wennen, maar het lijkt erop dat hij terug in vorm begint te komen bij het team van Alpine.
Alonso zegt zelf dat het team van Alpine niet het enige team is waarmee hij gesprekken heeft gevoerd. Alonso is ook op de koffie geweest bij het team van Red Bull Racing om teamgenoot van Max Verstappen te worden. De keuze viel op Sergio Pérez. “Ik heb genoten van mijn jaren buiten de Formule 1. Ik heb elk weekend van discipline en auto kunnen wisselen, en ik heb enorm genoten van die uitdaging. Van alle dingen die ik heb gedaan, wil ik graag de 24 uur van Le Mans en de Dakar Rally blijven doen”, zegt Alonso tegen het Spaanse Marca.

“Voordat ik bij Alpine heb getekend heb ik ook gesprekken gevoerd met Red Bull Racing”. Red Bull koos uiteindelijk voor Sergio Perez en Alonso koos Alpine. “Ik zou niet zijn teruggekeerd als de regels voor 2022 er niet waren. Ik zou willen zeggen dat ik wereldkampioen in de F1 kan worden, maar ik weet het niet. De grote teams zijn er klaar voor en de rest moet er alles aan doen om daar te komen. Voor volgend jaar hopen echter alle teams dat ze aansluiting kunnen vinden bij de top”, besluit de Alpine-coureur.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Fernando Alonso heeft ook gesprekken gevoerd met Red Bull Racing over stoeltje naast Max Verstappen