Het laatste formule 1 nieuws

Fernando Alonso hoopt op een beetje meer geluk: "Ik heb nog geen cadeautjes gehad"

Fernando Alonso hoopt op een beetje meer geluk: “Ik heb nog geen cadeautjes gehad”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Fernando Alonso stond sinds zijn terugkeer in de Formule 1 nog niet op het podium. Dat geldt wel voor Alpine-teamgenoot Esteban Ocon die de chaotische race in Hongarije wist te winnen. Wel door hulp van Alonso die de snelle Lewis Hamilton ronden lang achter zich wist te houden. De 40-jarige Spanjaard hoopt in de tweede seizoenshelft ook een keertje geluk te hebben. “We hebben dit jaar nog niet echt geluk gehad”, zo vertelt Alonso bij het Spaanse SoyMotor. “Iedere positie die ik heb gewonnen, komt door hard te strijden. Ik heb nog geen cadeautjes gehad. Voor ieder punt moet ik hard vechten en daar ben ik trots op. Als het geluk een keer mijn kant opvalt, zullen de resultaten echt goed zijn. Daar maak ik me geen zorgen over. Ik ben trots om mijn prestaties tot nu toe, omdat ze allemaal uitermate verdiend waren.”

Alonso heeft al vaker aangegeven dat dit jaar een leerjaar is richting 2022. Dan wil Alpine scoren. “We blijven ons continu verbeteren en hopelijk leren we nog meer in aanloop naar komend jaar. We willen ons nog beter voorbereiden op 2022. Dat is het hoofddoel.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Fernando Alonso hoopt op een beetje meer geluk: “Ik heb nog geen cadeautjes gehad”