Het laatste formule 1 nieuws

Fernando Alonso kijkt uit naar Imola-terugkeer: "Raar om zo vroeg in Europa te racen"

Fernando Alonso kijkt uit naar Imola-terugkeer: “Raar om zo vroeg in Europa te racen”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

De Formule 1 keert na één race in Bahrein al weer terug in Europa. Aanstaand weekend staat in Imola de tweede race van het seizoen op het programma. Fernando Alonso kende met P9 een goede kwalificatie in Bahrein, maar de race werd geen succes. De ervaren Spanjaard bewaart goede herinneringen aan het circuit van Imola, waar hij in 2005 wist te winnen. “Ik hou van Imola en ik was blij dat de Formule 1 vorig jaar weer naar Imola terugkeerde”, aldus Alonso in een Q&A op social media. “In 2020 was het een spannende race en de recente aanpassingen aan het circuit hebben het racen echt verbeterd.”

Alonso vind het vreemd dat het seizoen bij de tweede race weer in Europa is. “Het is raar om zo vroeg in het seizoen weer in Europa te racen. Normaal zijn we pas in de zomer terug. Maar ik heb goede herinneringen aan de race van 2005. Toen wonnen we de race en pakten we later dat jaar de wereldtitel.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Fernando Alonso kijkt uit naar Imola-terugkeer: “Raar om zo vroeg in Europa te racen”

‘Ziggo verliest F1 rechten’

‘Ziggo verliest F1 rechten’

Zit je lekker voetbal-onzin te kijken, komt er ineens serieus nieuws voorbij. Zojuist wist Sportmarketeer Chris Woerts bij Voetbal Inside te melden