Het laatste formule 1 nieuws

Fernando Alonso liet titanium platen plaatsen om kaakherstel te versnellen

Fernando Alonso liet titanium platen plaatsen om kaakherstel te versnellen

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Fernando Alonso zegt dat zijn terugkeer in de Formule 1 niet zal worden beïnvloed door de gebroken kaak die hij eerder dit jaar opliep zo zei de Spanjaard in gesprek met ESPN. De voorbereidingen van de ervaren Spanjaard met Alpine F1 liepen vorige maand vertraging op door zijn fietsongeluk in Oostenrijk waar hij een gebroken kaak opliep. Hij moest ook 2 titanium platen laten plaatsen om zijn herstel te versnellen. “Met mij gaat het goed,” zei Alonso in Bahrein, waar de F1-tests voorafgaand aan het nieuwe seizoen plaatsvinden. “Ik ben blij om hier te zijn, terug in de paddock en in de eerste plaats weer in de sport. Na het ongeval vier weken geleden had ik wel tien dagen om thuis te relaxen en na de operatie moest ik een beetje ontspannen”.

“Na tien dagen ging ik terug naar een heel normale routine op het gebied van de voorbereiding. Ik heb de teamlaunch gemist omdat de beperkingen op dat moment behoorlijk zwaar waren tussen Zwitserland en het Verenigd Koningrijk, maar ik voelde me prima.”

De titanium platen worden aan het einde van het seizoen verwijderd. “Ik verwacht eerlijk gezegd geen problemen”, voegde Alonso eraan toe in gesprek met ESPN. “Ik ben nu twee weken aan het trainen, absoluut normaal. Ik heb ook maandag en dinsdag in de simulator gezeten, dus de voorbereidingen werden niet al te veel beïnvloed”.

Ik zal ik twee titanium platen moeten laten verwijderen , die ik in de bovenkaak heb en die aan het einde van het seizoen zullen worden verwijderd. Er gebeuren dus nog steeds wat dingen aan het einde van het kampioenschap, maar het zal mijn professionele leven niet beïnvloeden.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Fernando Alonso liet titanium platen plaatsen om kaakherstel te versnellen