Het laatste formule 1 nieuws

Fernando Alonso terug in de Formule 1: "Met trots en vol emotie keer ik terug bij mijn familie Renault"

Fernando Alonso terug in de Formule 1: “Met trots en vol emotie keer ik terug bij mijn familie Renault”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Renault maakte woensdag de rentree van Fernando Alonso in de Formule 1 officieel bekend. De Spanjaard, die later deze maand 39 wordt, zal in 2021 Daniel Ricciardo opvolgen als teamgenoot van Esteban Ocon. Alonso is trots op zijn terugkeer bij het team waarmee hij in 2005 en 2006 de wereldtitel in de Formule 1 veroverde. OFFICIAL NEWS

� Fernando Alonso joins Renault DP World F1 Team �
Renault DP World F1 Team is pleased to confirm Fernando Alonso alongside Esteban Ocon in its driver line-up for the 2021 season.

� https://t.co/yjnnGHh8Yb #RSspirit @alo_oficial @OconEsteban pic.twitter.com/Qe0WfBazzN — Renault F1 Team (@RenaultF1Team) July 8, 2020 “Renault is mijn familie”, zegt Alonso op de website van het team. “Mijn dierbaarste herinneringen in de Formule 1, mijn twee wereldtitels, heb ik bij Renault behaald, maar nu wil ik alleen vooruit kijken. Ik keer met grote trots en vol emotie terug bij het team dat me ooit de kans gaf op het hoogste niveau van de motorsport.”

“Ik deel de ambities van het Renault-project”, vervolgt Alonso. “De progressie tijdens afgelopen winter beloven veel om de doelen voor 2022 te halen. Ik zal al mijn race-ervaring met iedereen delen. Van de engineers tot de monteurs en mijn teamgenoten. Het team wil terugkeren op het podium in de Formule 1, en ik ook.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Fernando Alonso terug in de Formule 1: “Met trots en vol emotie keer ik terug bij mijn familie Renault”