Het laatste formule 1 nieuws

Fijne jaarwisseling! - De redactie over het jaar 2021

Fijne jaarwisseling! – De redactie over het jaar 2021

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Irene

Wat is het leukste of meest bijzondere dat je in 2021 hebt meegemaakt?
Hoewel 2021 een gek jaar was, heb ik behoorlijk wat mooie reizen gemaakt en mijn duikbrevet gehaald. Dat laatste was voor mij een hoogtepunt het afgelopen jaar.

Wat is je favoriete DutchCowboys-artikel van 2021?
Ik val misschien in herhaling (want vorig jaar noemde ik dit ook), maar het zijn alle artikelen die ik over Wie is de mol? schreef. Binnenkort keren ze terug, want het nieuwe seizoen staat op het punt van beginnen. Daarnaast dit artikel over of LinkedIn het nieuwe Tinder is . Daar heb ik veel reacties op gekregen.

Wat is de beste gadget die je hebt gekocht dit jaar?
Mijn GoPro. Wat een geweldig ding is dat! Op de valreep van 2021 kocht ik trouwens ook nog een drone, maar daar moet ik nog mee leren vliegen. Welke technieuws verraste je het meest in 2021?

Ik pak het iets breder: alles over deepfake vind ik reuze interessant, maar ook een beetje eng. De ontwikkelingen op dat gebied gaan bovendien razendsnel.

Heb je door corona een nieuwe hobby ontwikkeld, zo ja, welke?
Nee.

Heb je dit jaar nog een serie ontdekt die je wil aanraden? Heb je even? Ben nogal serieverslaafd namelijk. Sowieso raad ik iedereen aan om een abonnement te nemen op Amazon Prime Video (no spon, just fan). Zei ik vorig jaar al, met een goede reden. Daarnaast vond ik dit jaar The White Lotus een grote verrassing. En ik heb Succession ontdekt, geniale serie (beiden HBO, te zien op Ziggo Movies & Series). Netflix stond ook vaak op en ik raad je aan om naar Maid te kijken. Wat is de beste film die je dit jaar hebt gezien? Ik kijk zelden films, vooral series. Misschien heb ik helemaal geen film gezien in 2021…. Welke film of serie moeten onze lezers absoluut links laten liggen? Had me enorm verheugd op een nieuw seizoen Master of None, maar ben na aflevering 2 gestopt omdat ik het nogal taai vond en het niet kon tippen aan de humor van de […]

Lees het hele artikel op de volgende pagina Fijne jaarwisseling! – De redactie over het jaar 2021