Het laatste formule 1 nieuws

Filosofische Hamilton waarschuwt Verstappen: "Het is nog niet voorbij!"

Filosofische Hamilton waarschuwt Verstappen: “Het is nog niet voorbij!”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Tijdens een op papier sterke periode voor Mercedes wist Lewis Hamilton geen gat te slaan in de strijd om de wereldtitel. Sterker nog, door een straf in Turkije verloor hij de leiding in het kampioenschap aan Max Verstappen . De Nederlander wist afgelopen weekend in de Verenigde Staten zijn voorsprong verder uit te breiden.

Nu er twee ciruits aankomen die op papier Red Bull beter liggen, kan Verstappen met een comfortabele voorsprong de laatste drie races van het jaar ingaan. Hamilton weet echter dat niets vanzelfsprekend is tijdens het Formule 1-seizoen 2021 en is en blijft zeer strijdlustig. De strijd is nog langer niet voorbij.

Daags na de race laat Hamilton zich uit op Instagram, waar hij uitpakt met de tekst: “It’s not over! Maandag was een dag van reflectie. We hebben op zondag alles gegeven, maar achteraf heb je altijd door dat je meer had kunnen of misschien wel moeten doen. We beoordelen, hergroeperen, laden ons weer op en gaan het gevecht weer aan!”

“Er is nog steeds tijd. Er zijn obstakels, maar samen kunnen we alles bereiken als we ons daar op richten. Laten we blijven pushen, iedereen! We blijven fit, we blijven sterk, we blijven gefocust en still we rise !”, aldus de Mercedes-coureur filosofisch.

De volgende Grand Prix is over een kleine twee weken, in Mexico. Daar zal Hamilton proberen zijn achterstand van twaalf punten op Verstappen te verkleinen of te laten verdwijnen.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Filosofische Hamilton waarschuwt Verstappen: “Het is nog niet voorbij!”