Het laatste formule 1 nieuws

FOK! Wat een weer: duurt te lang

FOK! Wat een weer: duurt te lang

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

weerbanner (Foto: FOK.nl) Kennen jullie dat liedje, Duurt te lang van Davina Michelle (wie?)? Dat duurde inderdaad te lang. Net als de Formule 1 race van afgelopen zondag en net als dat warmere weer, waar ik het eerder over had.

Een hoog drukgebied bedekt Europa, wat het weer saai maakt. Saai in zoverre dat het stabiel is en er weinig gebeurd. Dit gebied is vrij krachtig waardoor lage drukgebieden worden verstoten en die warmte nog maar niet wil komen. Wellicht later, maar tegen die tijd zal het vast wel weer anders zijn. Dus over het komende etmaal kan ik vrij simpel zijn.

Het zelfde als vandaag, droog, af en toe een wolkje voor de zon en een zwak tot matig windje vanuit het noordoosten. De temperatuur varieert van 19 graden in de Wadden tot 25 graden in Limburg. De warmte wordt momenteel woensdag of donderdag verwacht, we gaan het zien allen.

Tot een volgende keer! Waar het eerder deze week grijs was in het Vondelpark, was vandaag de zon te zien. (Foto: DJMO) Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.

Lees het hele artikel op de volgende pagina FOK! Wat een weer: duurt te lang