Het laatste formule 1 nieuws

Formule 1: "Als kleine jongen zag ik Ferrari vaak winnen, dan droom je van de dag dat je zelf..."

Formule 1: “Als kleine jongen zag ik Ferrari vaak winnen, dan droom je van de dag dat je zelf…”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Robert Shwartzman kreeg dinsdag de eer om tijdens de Young Driver Test in Abu Dhabi zijn debuut te maken in de Ferrari. De 21-jarige Rus voltooide 129 ronden en klokte in 1:38.157 de elfde tijd. De coureur uit de Ferrari Driver Academy genoot enorm van zijn eerste Formule 1-test. “Dit is een droom die uitkomt”, zo luidde de eerste reactie van Shwartzman. “Als kleine jongen zag ik Ferrari vaak winnen. Dan droom je van de dag dat je zelf ooit in een Ferrari mag rijden. Vandaag was het zo ver en het was geweldig. Voor mij voelt dit pas als het begin. Ik zal hard moeten blijven werken en mezelf blijven verbeteren om verder te komen.”

“Ik ben blij dat ik deze stap heb kunnen maken. Het was zeker niet de makkelijkste dag en ik ben aardig kapot nu. Ik moest aan veel nieuwe dingen wennen, heb veel informatie op moeten slaan en veel ronden gereden. Mijn nek doet best wel zeer nu door het harde remmen, maar ondanks dat voelt het geweldig. Deze auto stuurt beter dan een Formule 2-auto. Ik heb van iedereen de meeste ronden gereden en iedere ronde voelde echt cool.” And let’s go @ShwartzmanRob �
It’s great to see you there � #essereFerrari � @insideFDA #F1Testing pic.twitter.com/S1sBi97Ga0 — Scuderia Ferrari (@ScuderiaFerrari) December 15, 2020

Wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formule 1 of autosport of karting? Of van de automotive? Abonneer je dan ook eens op ons RaceXpress YouTube-kanaal! We krijgen regelmatig fraaie video’s van Formule 1-teams, zoals Red Bull met Max Verstappen en de Formule E aangeleverd, maar maken ook onze eigen content met onder meer interviews met coureurs en autonieuws. Wil je niks missen, klik dan op deze link en volg ons RaceXpress YouTube-kanaal .

Lees het hele artikel op de volgende pagina Formule 1: “Als kleine jongen zag ik Ferrari vaak winnen, dan droom je van de dag dat je zelf…”