Het laatste formule 1 nieuws

Formule 1-baas kritisch op Hamilton na touche met Verstappen

Formule 1-baas kritisch op Hamilton na touche met Verstappen

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

In zijn gebruikelijke column blikt F1 Managing Director Ross Brawn terug op het raceweekend. Hij zag Lando Norris schitteren. “Ik was echt onder de indruk van zijn prestaties. Hij reed een geweldige race en liet zien dat hij de vechtersmentaliteit in zich heeft.”

“Hij maakte een fout in de kwalificatie en was heel hard voor zichzelf, omdat hij McLaren in de steek had gelaten. Zijn reactie op zondag was echter van het hoogste niveau. Hij liet de fout op zaterdag hem niet van de wijs brengen en het laat zien dat hij volwassen wordt en verandert in een zeer goede coureur.”

Ook zag hij hoe Max Verstappen en Lewis Hamilton opnieuw met elkaar de strijd aan gingen. De toon werd volgens Brawn meteen gezet in de eerste bochtencombinatie, waar de Nederlander niks mis deed. “Het was Max’ bocht. Hij had de lijn, hij had de snelheid. Achteraf gezien had Lewis zich beter teruggetrokken uit het gevecht, zeker in deze omstandigheden.”

De F1-baas likt zijn vingers af als hij denkt aan de strijd die dit seizoen zal ontstaan tussen de twee coureurs. “Het wordt een zwaar titelgevecht en dat is fantastisch voor de Formule 1. Hamilton en Verstappen zijn twee coureurs die op verschillenden punten in hun carrière zijn aanbeland, maar hun bolides zijn aan elkaar gewaagd. Het wordt een titanengevecht, want de teams zullen niet veel geld tegen deze auto aan kunnen smijten met 2022 in hun achterhoofd. Dit kan een gouden jaar worden.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Formule 1-baas kritisch op Hamilton na touche met Verstappen

‘Ziggo verliest F1 rechten’

‘Ziggo verliest F1 rechten’

Zit je lekker voetbal-onzin te kijken, komt er ineens serieus nieuws voorbij. Zojuist wist Sportmarketeer Chris Woerts bij Voetbal Inside te melden