Het laatste formule 1 nieuws

Formule 1 biedt fans betere en completere kijkervaring tijdens GP-weekenden

Formule 1 biedt fans betere en completere kijkervaring tijdens GP-weekenden

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Nu Max Verstappen dit seizoen het gevecht aan kan gaan met Lewis Hamilton , wil je natuurlijk niks missen van de actie op het circuit. Als je RacingNews365 volgt, hoeft dat natuurlijk ook niet, maar wil je alles live kijken, dan stem je af op F1 TV Pro, zeker nu men diverse nieuwe features heeft geïntroduceerd.

Met F1 TV Pro bepaal jij precies wát jij wil zien en wanneer jij dat wil zien en dat vanaf heden met een verversingssnelheid van 50 beelden per seconde. Nooit eerder zagen de beelden er zo soepel uit. De functies om terug te spoelen in de stream zijn verbeterd, waardoor jij elk gewenst fragment keer op keer weer tevoorschijn tovert.

De Formule 1 is verheugd om aan te kondigen dat de verbeterde versie van de F1 TV app nu ook beschikbaar zal zijn op iOS en Android toestellen, waardoor fans de mogelijkheid hebben om de actie van hun telefoon naar hun TV te casten!

Met F1 TV kunnen gebruikers alle sessies van elke Grand Prix live bekijken, toegang krijgen tot alle onboard camera’s en onbewerkte teamradio’s beluisteren, maar ook het expert multi-screen Pit Lane kanaal en de exclusieve series en documentaires geproduceerd door de Formule 1 bekijken. Alle verbeterde gebruiksfuncties die F1 TV eerder dit jaar introduceerde, zijn nu beschikbaar op de app-platforms zodat fans gemakkelijk naar shows kunnen zoeken en hun kijkervaring naadloos kunnen aanpassen.

Bovendien kijk je voortaan als de race is afgelopen direct de hele herhaling terug, als je tenminste een Pro account hebt. Maar ook buiten de weekenden is er genoeg te kijken en te vinden in de uitgebreide databank met maar liefst 1600 uur aan videomateriaal.

Als jij graag de regie tijdens een Formule 1-weekend zelf in handen neemt, is F1 TV Pro dé app voor jou. Check snel F1 TV Pro en geniet nog dit weekend van alle actie!

Lees het hele artikel op de volgende pagina Formule 1 biedt fans betere en completere kijkervaring tijdens GP-weekenden