Het laatste formule 1 nieuws

Formule 1-coureur Pierre Gasly besmet geraakt met COVID19

Formule 1-coureur Pierre Gasly besmet geraakt met COVID19

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

© Getty Images/Red Bull Contentpool Pierre Gasly heeft laten weten dat hij besmetis geraakt met het ziekmakende longvirus, COVID19. De Fransman plaatste zondagavond een tweet met daarin de bekendmaking van zijn besmetting. Na een week in Dubai te zijn geweest, ter voorbereiding van het nieuwe seizoen, kwam Gasly thuis en bleek hij positief te testen op COVID19. In navolging hiervan zit hij in quarantaine.

“Hallo allemaal, ik hoop dat het goed gaat en iedereen veilig en gezond is”, schrijft Gasly op onder andere Twitter. “Ik laat jullie weten dat ik besmet ben met het coronavirus. Iedereen waarmee ik de afgelopen dagen in contact ben geweest is door mij op de hoogte gebracht.”

“Op dit moment zit ik in zelfisolatie en volg ik de protocollen van de lokale gezondheidsautoriteiten. Ik voel me oké en zal mijn training thuis hervatten, waar ik in isolatie verblijf. Wees voorzichtig.”

Pierre Gasly is de zesde Formule 1 -coureur die besmet is geraakt met COVID19. Sergio Pérez , Lance Stroll, Lewis Hamilton en Charles Leclerc gingen hem vorig jaar al voor. Lando Norris was de eerste die in 2021 besmet raakte.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Formule 1-coureur Pierre Gasly besmet geraakt met COVID19