Het laatste formule 1 nieuws

Formule 1-event in Crimpenhof

Formule 1-event in Crimpenhof

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL • Op zaterdag 28 augustus (van 12.00 tot 17.00 uur) staat er op het Van Vlietplein voor alle snelle bezoekers van winkelcentrum Crimpenhof een ‘Full Size Formule 1 Simulator’.

Hiermee kunnen liefhebbers zich actief vermaken en racen over het circuit.

Minuut gratis winkelen
Meedoen is leuk, winnen nog leuker. Winkelcentrum Crimpenhof geeft daarom een aantrekkelijke prijs weg. Degene die de snelste tijd neerzet, wint een minuut gratis winkelen bij Albert Heijn.

Daarnaast kunnen bezoekers op de foto met een Formule 1-showcar en zijn er op afstand bestuurbare raceauto’s.

Zie voor meer informatie de website of Facebook
SCHOONHOVEN • Een afwijkende locatie en vakantietijd. Spannend voor organisatie en deelnemers of de eerste editie van de oogst- en streekmarkt ‘Proef de Krimpenerwaard’ in het Springerpark aan zou slaan. Ja dus. Het werd een meer dan geslaagde dag met ruim tweeduizend bezoekers.

Een van de deelnemers is Anneke van der Velden uit Lekkerkerk. Haar kraam staat vol jam en siroop, gemaakt van fruit uit de eigen boomgaard aan de Schuwacht. Appels, bramen en bessen van eigen grond. Alleen de ananas en andere exotische smaken komen van elders vandaan.

Ook Gideon de Ridder uit Krimpen aan den IJssel is vertegenwoordigd. Hij lijkt een vreemde eend in de bijt met zijn kraam vol wijn, honing en olijfolie uit Kreta. Toch ligt het in lijn met de gedachtegang: hoge kwaliteit en geproduceerd door kleine boeren. Koploper is nog steeds kaas volgens Adrie van Eijk van de kaasboerderij uit Vlist. Hij merkt veel vraag naar vooral twintigplus- en kruidenkaas.

Enthousiasme “Samen met de Stichting Promotie Krimpenerwaard hebben wij als Voedselfamilie Krimpenerwaard deze dag georganiseerd”, legt Charlotte Diepenhorst uit. Ze is ingehuurd als coördinator om de markt in goede banen te leiden. In de voorbereidingen merkte ze veel enthousiasme van bedrijven om deel te nemen. “In deze periode van het jaar zijn ook veel toeristen. Die komen juist op dit soort activiteiten af.”Het Springerpark is een ideale locatie gebleken met vooral veel ruimte. Daarnaast werd het evenement opgewaardeerd met een terras en een mogelijkheid om te suppen op de gracht. BIZ Schoonhoven zette Willem Willemsen […]

Lees het hele artikel op de volgende pagina Formule 1-event in Crimpenhof