Het laatste formule 1 nieuws

Formule 1-fans door het dolle heen na sensationele race Verstappen: ‘Wat een race!’

Formule 1-fans door het dolle heen na sensationele race Verstappen: ‘Wat een race!’

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

© AP Zo spotte voormalig Formule 1-coureur Giedo van der Garde op twitter een heus kunstwerkje. Waar het team van Max Verstappen helemaal uit hun dak ging, was er treurnis bij de stal van Lewis Hamilton.

Niet was er alleen spektakel tussen de rijders, ook moest Verstappen het doen zonder communicatie op de baan. Zijn microfoon functioneerde niet meer, waardoor hij niets kon doorgeven aan zijn team. Onderdeel van spot op twitter.

Voormalig tennisprof John van Lottum komt superlatieven tekort voor de race. Maar ook voor de winnaar. ,,Gewoon de allerbeste verslaan en rustig blijven.”

Ook voormalig topsporters Arnold Bruggink en Mark Tuitert steken hun enthousiasme niet onder stoelen of banken. ‘Goud’, oordeelt Mark Tuitert, die verstand heeft van die kleur.

Raceverslaggever Rob van Gameren herinnert de fans eraan dat de rollen eindelijk zijn omgekeerd. Twee keer eerder dit seizoen was Max de prooi, dit keer kon hij juist de jacht inzetten.

Het seizoen kan niet lang genoeg duren voor 538-dj Coen Swijnenberg. ‘Meer van dit hoor.’

Ook de maker van de Oudejaarsconference dit jaar – Peter Pannekoek – keek naar de race. Hij moest bij de snelheid van Verstappen meteen aan het Nederlands elftal denken en aan Denzel Dumfries in het bijzonder.

Zo ook statistiekenfetijist en VI-verslaggever Michel Abbink. En die had – met een knipoog- goed nieuws voor de internationals.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Formule 1-fans door het dolle heen na sensationele race Verstappen: ‘Wat een race!’