Het laatste formule 1 nieuws

Formule 1-favorieten Max Verstappen en Lewis Hamilton zijn blijvertjes

Formule 1-favorieten Max Verstappen en Lewis Hamilton zijn blijvertjes

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Max Verstappen en Lewis Hamilton verklaren spontaan de liefde aan de Formule 1. De twee coureurs hebben vlak na elkaar aangekondigd dat ze niet van plan zijn de koningsklasse van de autosport te verlaten. Verstappen is iets zekerder dan Hamilton.

Aanstaande zondag nemen de twee favorieten het weer tegen elkaar op in de finale van de Grote Prijs van Portugal. Max Verstappen zo lang mogelijk bij Red Bull

Max Verstappen wil zijn carrière zo lang mogelijk voortzetten bij Red Bull. Volgens Verstappen heeft het nieuwe motorenprogramma van de renstal zijn beslissing om te blijven niet veranderd.

Red Bull bereidt zich voor op een vertrek van motorleverancier Honda aan het einde van dit seizoen. Het team zal de motoren van de Japanse fabrikant blijven gebruiken, maar verder zelf onderhouden. Daarvoor heeft de renstal al motorbouwer Ben Hodgkinson bij concurrent Mercedes losgeweekt. Op de vraag of hij bij het team blijft, zei Verstappen dat hij daar al vaker antwoord op had gegeven. “Ik voel me heel goed in dit team en er is geen enkele reden om dat te veranderen. Al voordat de plannen voor het motorenprogramma bekend waren, heb ik gezegd dat ik tevreden ben waar ik zit. Ik hoop dat we nog lang samen kunnen racen en meer valt er ook niet over te zeggen.” “Ik zeg het nu behoorlijk spontaan en plannen kunnen altijd wijzigen, maar ik geniet enorm van de strijd die we nu hebben op de circuits.” Lewis Hamilton wil nog een jaartje, maar…

Zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton is niet bezig aan zijn laatste seizoen in de Formule 1. De 36-jarige Engelse autocoureur kondigde in aanloop naar de Grote Prijs van Portugal aan dat hij er volgend jaar ook weer bij zal zijn.

“Ik zeg het nu behoorlijk spontaan en plannen kunnen altijd wijzigen, maar ik geniet enorm van de strijd die we nu hebben op de circuits. Het is alleen maar uitdagender geworden”, doelde de Brit op de tweestrijd die zich in de eerste twee races van dit seizoen heeft ontsponnen met Max Verstappen.

Hamilton veroverde vorig jaar voor de zevende keer de wereldtitel, maar wachtte lang met bijtekenen […]

Lees het hele artikel op de volgende pagina Formule 1-favorieten Max Verstappen en Lewis Hamilton zijn blijvertjes